cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Karet Elatic Thread / Latex Elatic Threads

Elastis Utas

Bahan: benang poliester utawa metalik, kanthi 37 #, 42 # lan 63 # Karet utawa Lateks.
Packing: 50g-250g / tabung plastik lurus
Kapasitas: 30tons / taun
Werna: We have more than 40 different colors
Certificate: ISO9001, Oeko-Tex

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.