cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Mh nyedhiyakake warna sing akurat kanggo kebutuhan shade warna khusus pelanggan kanthi cepet. Proses kasebut diwiwiti karo tim werna ahli lan peralatan pengukuran warna sing paling canggih. Syarat warna pelanggan diajukake marang Mh sajrone conto fisik utawa dikirim sacara elektronik kanggo pencocokan. Lan produksi akeh sing cocog karo warna sampel karo Mh Color Measurement System.

Pencet prabot inframerah tingkat lanjut

Ora ana sistem metering kanthi otomatis ngukur tabung

Sistem Dispensing Powder Semi-Otomatis

Otomatis Liquid Dispensing and Transportation System

Brand

  

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.