cartDeleng ugaSitemap

Inggris English

Babagan MH

NINGBO MH THREAD INDUSTRY GROUP, wis fokus ing thread sewing lan sulaman manufaktur kanggo 12 taun. Saiki MH duwe telung zona industri kanthi 120,000m2 wilayah pabrik, buruh 1900, lan equippte karo mesin standar dhuwur lan sistem manajemen manufaktur ketat, kita bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas unggul lan kehandalan.

Industri Jahit Jahitan:

MH Sewing Thread Industry prodhuksi kalebu: benang spining, dyeing, winding, packing and testing. Kapasitas produksi tahunan yaiku 30000 + ton. Prodhuk kita kalebu poliester sithik lan corespun kanggo nilon ikatan lan poliester jambon poliester, sing kasedhiya ing ukuran lan spesifikasi sing beda kanggo nyukupi kabeh kebutuhan pelanggan sing mungkin. Sumber jahitan sewing MH kanggo produsen, pakaian, karpet, fashion, industri, kemasan, lan produk sewn global ing manufaktur global saindenge, ditampa kanthi temenan dening pelanggan ing saindhenging donya kanthi kualitas unggul ing rega sing kompetitif.

Industri Sulaman Utami:

Industri Embroidery Threads MH nduweni manufaktur produk lengkap spinning, dyeing, shaping and molding, sing njamin produksi tepat waktu kanthi kualitas apik kanggo produk rayon sulaman lan benang poliester, kapasitas produksi taunan kami yaiku 10000 + ton. Intensitas tinggi, sawetara gabungan, werna sing apik, genggeman sing lembut lan werna kuwalik yaiku apa sing dibayangke kanggo pelanggan.

Industri MH Sewing Thread lan Industri Sulaman MH wis entuk sertifikat ISO9001 lan OEKO-TEX, kita nguripake proteksi lingkungan, saben taun ngurangi konsumsi energi lan teknologi berkembang, kanggo nggunakke bahan baku, energi lan banyu paling efisien.

Enquiry Now
1000 karakter kiwa
nambah file

COPYRIGHT © 1999-2017

NINGBO MH YARN AND THREAD FACTORY.